Partners

Samen maken we Haarlemmermeer Waterproof

Door het veranderend klimaat komt hevige regenval steeds vaker voor. In zogenaamde ‘versteende’ gebieden is veel steen en weinig groen te vinden. Het water kan hierdoor niet weg, en dit zorgt voor veel overlast en schade. De gemeente Haarlemmermeer en NMCX Centrum voor Duurzaamheid roepen daarom iedereen op om Haarlemmermeer Waterproof te maken.
Huishovenier Amstelring Ledenservice

Al meer dan 10 jaar is Greenspot de huishovenier van Ledenservice Amstelring. Met veel liefde onderhouden wij de tuinen van Amstelringleden zodat zij zoveel mogelijk tuinplezier ervaren. Leden kunnen zich bij Greenspot aanmelden voor hun tuinwerk en als lid 5% korting krijgen op alle tuinmaterialen en arbeid in de tuin. Bel of mail ons voor de voorwaarden of meld u aan via Amstelring Ledenservice.

Amstelring Ledenservice is onderdeel van Stichting Amstelring en verzorgt namens Stichting Amstelring de Ledenservice in Amstelland en Meerlanden en Amsterdam. Het Servicepakket van Amstelring Ledenservice bestaat uit een uitgebreid pakket diensten aan huis, cursussen, kortingsregelingen en informatie op het gebied van wonen, zorg en welzijn. Jong en oud kan hiervan gebruikmaken. Een lidmaatschap gaat per adres. Dus ook een gezin woonachtig op hetzelfde adres, betaalt voor 1 lidmaatschap.

Logo Amstelring Ledenservice
Overige partners

Samen met deze partners leveren wij vakwerk af. Voor specialistische werkzaamheden als schilderwerk, loodgieterswerk of het aanbrengen van zonwering werken wij samen met partners die wij vertrouwen met onze klanten.

Zonwering en buitenleven www.velota.nl
Schilderwerk www.puisterschilderwerken.nl
Loodgietersbedrijf www.loodgieterkoolhaas.nl