De hovenier die uw groene wensen realiseert

Greenspot Groenspecialisten zorgen al sinds 1992 voor de mooiste tuinen in de regio Haarlemmermeer en omstreken. Met specialisaties in boomverzorging en dak- en geveltuinen zorgen onze hoveniers voor een compleet aanbod in tuinaanleg, verzorging en onderhoud.

Een hovenier met een groen hart

Greenspot werkt in opdracht van particulieren, bedrijven, VVE’s en zorginstellingen. Wij helpen ook u graag met het ontwerp, het (her)aanleggen en natuurlijk het periodiek onderhoud van uw tuin. Een enthousiaste en doelgerichte hovenier. Op ons vakmanschap kunt u rekenen.

Of het nu gaat om een kleine of grote opdracht, een eenvoudige of complexe klus, de tuinspecialisten van Greenspot kunnen voor u aan de slag. Wij realiseren sfeervolle tuinen voor ieder budget en passend bij uw woonsituatie.

Hovenier André Prins: “Een hovenier die luistert naar uw tuinwensen, kijkt naar de mogelijkheden en in een gezamenlijk plan vastlegt hoe het uitgevoerd gaat worden”.

Greenspot Groenspecialisten werken met eigen materieel en maakt gebruik van duurzame producten. Meer dan 20 jaar ervaring zorgt ervoor dat wij effectief werken en wij uw project realiseren tegen een zeer gunstige prijs-kwaliteit verhouding.

Neem contact op